www.elllobregat.com
L’Hospitalet s’assegura el Mobile World Congress fins l’any 2023
Ampliar

L’Hospitalet s’assegura el Mobile World Congress fins l’any 2023

martes 14 de julio de 2015, 12:46h
L’organització del congrés més important de telefonia mòbil renova per cinc anys més el contracte i, per tant, tanca el debat sobre el seu futur a la ciutat hospitalenca
No podia ser d’altra manera. A l’espera de l’estrena del metro -amb parada pròpia i accés directe al recinte firal- que serà la principal novetat de l’any 2016, noves podien arribar bones notícies pel que fa el futur del certamen. I avui s’han confirmat. GSMA, el consorci organitzador del Mobile World Congress, ha arribat a un acord amb els socis de la candidatura barcelonesa per a la renovació del contracte per cinc anys més addicionals i, per tant, fins a l’any 2023, el certamen més important de telefonia mòbil estarà lligat a Barcelona i L’Hospitalet.

Gran part de la culpa, en el seu millor sentit, la té el màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, que mai ha amagat la seva confiança per Barcelona. Ho va fer durant les proves del metro de la L9 en un acte institucional amb la màxima representació política, així com a la darrera edició del MWC, que feia una dècada a Barcelona. “Estem emocionats per seguir construint sobre l’èxit que ja hem cultivat als darrers anys”, ha dit.

Un èxit que va deixar, aquest març de 2015, més de 93.000 visitants de 200 països diferents. La següent cita -ja amb la tranquil•litat d’haver fet els deures i d’haver assegurat el Mobile fins el 2023- serà del 22 al 25 de febrer de 2016.




¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios