www.elllobregat.com
Sergi Purcet, nou president de l’executiva d’ERC-Sant Boi
Ampliar

Sergi Purcet, nou president de l’executiva d’ERC-Sant Boi

miércoles 15 de julio de 2015, 09:33h
Els republicans renoven l’executiva després d’assolir l’objectiu de recuperar la representació institucional
Van ser una de les grans sorpreses de les eleccions municipals; a Sant Boi, amb Miquel Salip com a cap de llista i ara portaveu del grup municipal, però també a la resta de l’àrea metropolitana. Assolit l’objectiu fonamental de recuperar la representació institucional a la gran ciutat baixllobregatina, la segona en població de tot el Baix, ERC de Sant Boi ha confirmat la renovació completa de l’executiva del partit que posa punt i final a l’anterior etapa de transició.

El canvi és total. De fet, fins i tot la presidència passa de mans. Sergi Purcet substituirà, després de l’assemblea local d’ERC celebrada aquesta setmana, a Toni Vélez, líder del projecte republicà als darrers cinc anys: “Podem dir que els objectius que ens havíem marcat han estat assolits. Hem recosit el partit, ens hem obert a la ciutat i hem obtingut uns grans resultats electorals”, ha dit Vélez. Per la seva part, el president entrant ha destacat la importància “d’organitzar-nos funcionalment per adaptar-nos a la nova situació de tornar a tenir representació, obrir-nos encara més a la ciutat, fer-nos conèixer i fer connectar amb nous sectors socials per arribar en les millors condicions de disputar l’alcaldia als de sempre”, ha explicat Purcet.

Amb aquest objectiu pel 2019, l’executiva es completa de la següent manera: Núria Molas, Secretaria d’Organització; Ramon Agudo, Secretaria de Coordinació Interna i Relacions amb la militància; Salvador Morral, Secretaria de Finances; Marta Brik, Secretaria de Política Municipal; Carles Calvo, Adjunt a la Secretaria de Política Municipal; Ariadna Daura, Secretaria de la Dona; i Josep Tomàs Juan a la Vocalia d’activisme social.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(2)

+
0 comentarios