www.elllobregat.com

L’Hospitalet paralitza novament unes obres d’ADIF per queixes veïnals

jueves 16 de julio de 2015, 11:30h
L’Ajuntament demana complir la legislació en matèria mediambiental i de contaminació acústica i convoca una reunió amb la gestora de la infraestructura ferroviària i la Generalitat de Catalunya
Per segona nit consecutiva, la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, a petició de l’Ajuntament, s’ha presentat al barri de Sant Josep per aturar les obres de manteniment que ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries) realitza a les vies i que havien despertat les queixes del veïnat.

El Govern municipal ha demanat que la gestora pública s’ajusti a la legislació vigent en matèria mediambiental i de contaminació acústica, per tal de minimitzar les molèsties als veïns i, de fet, ha convocat una reunió amb ADIF i la Generalitat de Catalunya per resoldre aquests problema.

Segons fonts oficials, l’Ajuntament no posa en qüestió la necessitat de les obres però demana a ADIF que presenti una planificació de les obres i que s’informi als veïns del que es projecta fer. En aquest sentit, el tram afectat per les obres és el que correspon al carrer de la Terra Baixa i l’avinguda de Vilafranca, a Sant Josep; una zona amb habitatges molt propers a la xarxa ferroviària.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios