www.elllobregat.com
Els trens i les estacions del Grup FGC s’omplen d’activitats d’aventura i oci per gaudir del sol

Els trens i les estacions del Grup FGC s’omplen d’activitats d’aventura i oci per gaudir del sol

miércoles 22 de julio de 2015, 07:07h
La Molina reforça la seva aposta esportiva amb els germans Lacondeguy com a protagonistes del Bike Park. Comarques com el Ripollès o el Pallars Sobirà són un escenari perfecte per fer turisme enmig de la natura
Durant els mesos de més calor els trens turístics i les estacions de muntanya del Grup FGC són el destí ideal per gaudir de la natura i les activitats d’aventura i oci. Les estacions de muntanya ofereixen per a la temporada d’estiu (www.turismefgc.cat; central de reserves: 932 041 041) tota mena d’activitats lúdiques i esportives a l’aire lliure, per gaudir de la natura i viure noves experiències amb la família i els amics.

La Molina
La Molina ofereix esport, natura i diversió. En grup, en família o individualment, tot està pensat perquè tothom aprofiti al màxim les activitats: com tubbing, piscina, parc d’aventura als arbres, quads per a adults i infants, super tirolina o la platja de la Cerdanya, una nova zona d’aigües amb jocs lúdics i zona esportiva.

El Bike Park de La Molina, un any més compta amb l’assessorament dels germans Lacondeguy, reconeguts riders i el Txiquibikepark per als més petits i l’escola de BTT. Així com el Telecabina, que dóna accés al Bike Park i al refugi del Niu de l’Àliga (a 2.537 m), refugi que forma part de la ruta Cavalls del Vent.

Vall de Núria
Vall de Núria es troba a 2.000 m d’altitud i l’accés només és possible amb el tren Cremallera, des de Ribes de Freser. Els seus paisatges permeten retrobar-se amb la naturalesa i puresa de la vall. A més, es pot visitar el Santuari de Núria. Rutes de senderisme, excursions amb guies, parc lúdic, sortides a cavall, barques i canoes, minigolf, entre moltes d’altres opcions. Per gaudir d’aquests paratges únics a la vall disposen dos magnífics allotjaments: els apartaments i l’hotel Vall de Núria.

Espot i Port Ainé
Les dues estacions es troben al Pallars Sobirà, una de les comarques pirinenques que millor conserva el seu esperit d’alta muntanya. A Espot i Port Ainé els visitants poden gaudir del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, àrea natural que també forma part de les comarques de la Vall d’Aran i l’Alta Ribagorça.

Gràcies a l’entorn es poden practicar diverses activitats a l’aire lliure, ja siguin terrestres, aèries o aquàtiques. Moltes d’elles estan relacionades amb els esports d’aventura, com el ràfting, el descens de barrancs… A l’estació de Port Ainé el parc lúdic i el parc d’aventura fan les meravelles dels més joves.

A més, el Pallars és una zona ideal per fer excursions i senderisme, ja que compta amb diverses rutes per conèixer l’entorn, que es poden realitzar a peu, en BTT, a cavall, en quads o en canoa pel Llac Guingueta.

Vallter 2000
Vallter 2000 és l’estació més mediterrània dels Pirineus. Situada a la comarca del Ripollès, dins d’un cercle d’origen glacial (Morens – Ull de Ter) i a 2.000 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter, l’estació ofereix una espectacular vista panoràmica que va des del Golf de Roses fins al Cap de Creus (Costa Brava). El telecadira és un dels principals atractius de l’estació. Permet gaudir del naixement del riu Ter, a tan sols 150 m de l’arribada del telecadira. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios