www.elllobregat.com

Tastar el Pallars Sobirà: principals novetats a Espot i Port Ainé

miércoles 22 de julio de 2015, 07:08h
• Nous itineraris BTT i bicicleta de carretera a Port Ainé: l’estació del Pallars és ideal per fer centenars de km per damunt dels 1.500 m d’altitud dins del marc del Parc Natural de l’Alt Pirineu.
Hi ha la possibilitat de llogar BTT i contractar el servei de guía. Destaquen les rutes des del Pic de l’Orri (2.440 m) fins a Rialp (725 m) amb 1.700 m de desnivell, el més gran dels Pirineus.

• Itinerari Corona del Pallars: Una de les novetats de la temporada d’estiu 2015 és l’itinerari de la Corona del Pallars, un repte d’uns 150 km i amb 4500 m de desnivell positiu que surt de l’Sport Center i acaba a Port Ainé, després de passar per diversos colls de muntanya del Pallars Sobirà. Tots aquells que el finalitzin podran gaudir d’un forfet de dia a les estacions de Port Ainé o Espot.

• Espot com a centre trail running i de senderisme: l’estació es converteix en una destinació d’entrenament en alçada. Entre els itineraris que es proposen, destaca el kilòmetre vertical, ruta que surt de la mateixa plaça d’Espot i, després de passar pel mig del poble, agafa la vall de Peguera per acabar molt a prop del Refugi Josep Mª Blanc.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios