www.elllobregat.com
L’Aplec de Sant Ramon s’estén a tot el cap de setmana
Ampliar

L’Aplec de Sant Ramon s’estén a tot el cap de setmana

miércoles 26 de agosto de 2015, 18:13h
Al voltant de 600 corredors s’han inscrit ja a la Cursa a Sant Ramon que es celebrarà el darrer dissabte del mes
Sant Boi posarà el punt i final a l’estiu amb l’habitual Aplec de Sant Ramon que enguany es renova per ocupar tot el cap de setmana. La 79a edició d’aquest esdeveniment santboià organitzarà activitats tant per dissabte 29 com pel diumenge 30 d’agost en un canvi de filosofia més adreçat al públic familiar, més enllà de la tradicional cursa.

Així, com a novetats destacades, hi haurà tallers de meteorologia, plantes remeieres i fòssils per dissabte al matí i d’instruments fets amb canyes de riu a la tarda. A més, el mateix dissabte s’organitzarà un sopar a la fresca amb la projecció en una pantalla gegant d’un audiovisual sobre aus migratòries i una acampada a la muntanya. Amb tot, la Cursa a Sant Ramon seguirà sent la cita més destaca i que enguany ja ha tancar el seu cupó d’inscrits: fins a 600 corredors participaran dissabte a la tarda a la popular cursa que farà la seva 37a edició.

Per diumenge, tots els ciutadans que ho desitgin podran fer la també tradicional pujada a peu a Sant Ramon, caminada que s’iniciarà a les 9 del matí. Mitja hora més tard començarà el que s’ha anomenat ‘Guau, quina pujada’, on es farà un recorregut amb gossos que acabarà igualment a dalt de Sant Ramon, amb la coneguda ermita. A més, el ventall d’activitats de l’Aplec es completarà amb una visita guiada al planetari del Centre d’Interpretació del Paisatge; una gimcana; l’habitual missa; el pregó a càrrec del Voluntariat Mediambiental; un ball de sardanes i un aperitiu a l’aire lliure.



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios