www.elllobregat.com
El teu rellotge intel·ligent no permetrà que perdis el bus
Ampliar

El teu rellotge intel·ligent no permetrà que perdis el bus

jueves 27 de agosto de 2015, 18:04h

TMB adapta la seva aplicació amb tota la informació del transport pels rellotges intel·ligents

Només caldrà mirar al canell, efectivament, com si es mirés l’hora per saber si perds o no l’autobús. TMB ha actualitzat la seva aplicació per a mòbils, TMB app, amb una nova versió (3.6.0) que la fa compatible amb el rellotge intel·ligent d’Apple i amb els d’Android; en concret, els coneguts Apple Watch i els Android Wear, respectivament.

D’aquesta manera, l’usuari podrà consultar en aquests dispositius, de manera gratuïta, ràpida i còmoda, tota la informació sobre el servei de la xarxa d’autobusos de TMB mitjançant la funcionabilitat iBus, que dóna en temps real els minuts que falten perquè arribi el proper bus a la parada, tant a les favorites com per a les més properes per a la localització de l’usuari.

Feta la transició digital, amb una excel·lent transversalitat tecnològica, amb l’auge de l’esperit ‘smart’ o ‘intel·ligent’, el futur és més a prop del present. També pel que fa la que ja es coneix com a tecnologia ‘wearable’ o, el que és el mateix, la tecnologia entesa com el conjunt d’aparells electrònics que s’incorporen en alguna part del cos interactuant contínuament amb l’usuari. L’exemple del rellotge és un dels més evidents i en el que TMB avança novament en el marc del seu programa estratègic TMB Digital.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios