www.elllobregat.com
Un veí de Molins de Rei mor a la platja de Gavà
Ampliar

Un veí de Molins de Rei mor a la platja de Gavà

miércoles 02 de septiembre de 2015, 10:19h
És la primera persona que mor aquest estiu a platges baixllobregatines

Un home de 68 anys, veí de Molins de Rei, ha mort ofegat a la platja de Gavà a l’alçada del carrer Blanes. Els fets van succeir durant la tarda d’ahir al voltant de les cinc de la tarda, quan a la costa gavanenca onejava la bandera verda.

Segons les primeres informacions, l’home ja va ser tret de l’aigua inconscient i tot i els esforços del servei de salvament i socorrisme per salvar-li la vida, a un quart de sis de la tarda es confirmava la mort d’aquest veí de Molins. Es tracta, així, de la primera persona que mor durant la campanya estiuenca a les platges del Baix. En total, segons confirma protecció Civil, 19 persones han perdut la vida des del 15 de juny. De fet, ahir va ser un dia negre en aquest sentit: fins a tres persones van morir en només unes hores, a Gavà, a la platja de l’Arrabassada a Tarragona i a la platja de Santa Margarida de Roses.

Segons expliquen fonts oficials de Protecció Civil, com en aquest cas l’home estava dins del mar, caldrà esperar a l’autòpsia per conèixer les causes de la seva mort i, per tant, si va ser per causes naturals o si va beure aigua, per exemple, un dels motius comuns. En aquest sentit, si no fos per causes naturals, fins i tot, es podria posar en entre dit el color de la bandera que, en aquest cas, és gestió de la Creu Roja. Durant les hores del succés, segons Meteocat, hi havia intervals de núvols i maror a la costa gavanenca.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios