www.elllobregat.com

English Corner: aprofitar el viatge per aprendre anglès

miércoles 16 de septiembre de 2015, 02:54h
Llegir, escoltar la ràdio, estudiar, parlar, menjar-se el ‘tupper’ o, simplement, dormir. Moltes poden ser les activitats dels usuaris per aprofitar el temps del trajecte en ferrocarril, sobretot, si es fa tota la línia.

Amb aquesta finalitat d’aprofitar el temps i d’aprendre, FGC dóna un pas més i proposa l’English Corner, per convertir, efectivament, el tren en un racó per conversar i practicar anglès.

En concret, FGC prepara una nova oferta educativa adreçada als usuaris de la R6 Igualada i la R5 Manresa de la mateixa línia Llobregat-Anoia. D’aquesta manera es vol posar a l’abast dels clients un nova manera de fer més aprofitable el temps que es dedica al viatge de les dues línies d’FGC on el temps de viatge és superior: el temps del trajecte a l’R6 Pl. Espanya-Igualada és d’1h 39m i el de l’R5 Pl.Espanya-Manresa, d’1h 27m.

L’English Corner es posarà en servei en període de proves en quatre trens al dia, dos en el ramal de Maresa i dos en el ramal d’Igualada i si l’experiència és positiva es mantindrà i s’implantarà de forma definitiva. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios