www.elllobregat.com
Les reivindicacions per reduir el soroll al pont de la C-234 de Gavà arriben a la Generalitat

Les reivindicacions per reduir el soroll al pont de la C-234 de Gavà arriben a la Generalitat

jueves 17 de septiembre de 2015, 11:30h

L’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, demana a la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre una reunió per concretar solucions “amb el detall i celeritat necessàries”.

L’impacte acústic a Gavà no només es dóna per l’aire. També per terra i en un espai molt concret: el pont de la C-234. L’Ajuntament de Gavà ha reobert el debat per demanar novament a la Generalitat la instal·lació de pantalles acústiques que minimitzin el soroll que provoca el trànsit en la que és una de les principals vies d’accés al nucli urbà. Reduir l’impacte acústic és, doncs, el principal objectiu després de la pressió i les reivindicacions veïnals que s’allarguen ja des de l’any 2005.

L’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha traslladat aquesta petició formalment amb una carta al director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat, Javier Flores, per concretar una actuació que posi fi a aquesta problemàtica: “Estem davant d’una reivindicació plenament justificada i llargament pendent, que tothom ha reconegut la necessitat d’atendre-la i que, en diferents moments, no només s’han determinat les solucions que calen, sinó que fins i tot es va parlar de possibles licitacions i execucions d’obres imminets”, ha dit Sánchez abans de recordar que la Generalitat s’havia compromès a col·locar pantalles acústiques.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Gavà vol donar el seu suport a les reivindicacions del barri Ausiàs March i demana una reunió amb el director general Flores per “explorar les possibles solucions a aquesta problemàtica amb el detall i la celeritat necessàries”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios