www.elllobregat.com
L’Hospitalet, seu del Campionat del Món d’Halterofília Màster 2018
Ampliar

L’Hospitalet, seu del Campionat del Món d’Halterofília Màster 2018

jueves 17 de septiembre de 2015, 19:11h
El Poliesportiu Municipal Gornal acollirà aquest esdeveniment del 18 al 25 d’agost en una nova aposta de l’Ajuntament per fomentar el turisme esportiu
El major esdeveniment mundial de l’halterofília per a veterans es donarà a L’Hospitalet. La segona ciutat més important de Catalunya ha estat escollida per ser seu del Campionat del Món d’Halterofília màster de 2018, que tindrà lloc del 18 al 25 d’agost al renovat Poliesportiu Municipal Gornal. L’Hospitalet va ser ahir l’escollida pel Congrés Mundial d’aquest esport celebrat a Rovaniemi (Finlàndia), per davant de Savannah, a Geòrgia (Estats Units).

La notícia arriba tot just dos mesos després d’aconseguir el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTU), certificació que atorga l’Agència Catalana de Turisme a aquelles ciutats o destinacions que disposen d’infraestructures de qualitat per a la pràctica de l’esport. D’aquesta manera, L’Hospitalet fa un bon pas en aquesta decidida aposta de l’Ajuntament de fer de la ciutat una destinació de qualitat pel turisme esportiu, actualment, un excel•lent motor econòmic. I és què L’Hospitalet compta amb un total de tretze hotels de primer nivell i una oferta de prop de 3.500 places, el que li permet ser una de les deu primeres destinacions turístiques de referència a Catalunya amb 730.000 pernoctacions a l’any 2014 i 300.000 viatgers.

La candidatura de L’Hospitalet ha estat avalada pel fet que la ciutat ha estat seu d’entrenaments de diferents competicions esportives com ara els del Campionat del Món de Natació 2013 i del Campionat del Món de Bàsquet 2014. També ha acollit entrenaments de la selecció escocesa sub-21 de bàsquet, selecció francesa de natació sincronitzada, del Bayern de Munic de futbol i de la USAP Perpinyà de rugbi. A més, és la seu del Torneig Internacional de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet i dels campus infantils d’estiu d’Audie Norris (bàsquet) i de Jordi Alba (futbol).

Amb aquesta notícia el territori suma una gran competició més a la seva agenda després que Castelldefels fos escollida seu pels esports aquàtics dels Jocs Mediterranis que es celebraran a Tarragona a l’any 2017.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios