www.elllobregat.com
AEBALL s’incorpora a la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya
Ampliar

AEBALL s’incorpora a la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya

viernes 18 de septiembre de 2015, 12:57h

La patronal territorial al Baix Llobregat i L’Hospitalet vol reforçar el seu servei d’assessorament empresarial a noves iniciatives

Més de 150 organitzacions distribuïdes per tot Catalunya formen part de la coneguda Xarxa Catalunya Emprèn. Entre elles, des d’avui, la patronal territorial AEBALL (Associació Empresarial de l'Hospitalet i el Baix Llobregat) que s’incorpora en aquesta institució de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de donar un millor servei als projectes del territori des de la proximitat i el coneixement de cada zona, aportant la seva experiència i prestigi.

Dins el programa Catalunya Emprèn, la Xarxa permet donar un impuls i promocionar actuacions públiques i privades en benefici d’emprenedors, empreses i autònoms al llarg del seu procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

Alhora, amb l’adhesió d’AEBALL a la Xarxa Catalunya Emprèn, la patronal esdevé Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i turisme. En aquest sentit, la patronal informa i assessora en tots els tràmits necessaris per crear una empresa, ajuda a fer el pla d’empresa, escollir la forma jurídica més adient, a més de facilitar fons de finançament, ajuts i subvencions. Concrecions primordials que serveix, d’altra banda, per fer costat a tots aquells emprenedors i empresaris que volen tirar endavant un negoci, moltes vegades, sense l’ajuda necessària de les institucions. La formació en gestió i habilitats directives són qüestions fonamentals, així com el seguiment de l’activitat durant els primers anys de funcionament i el suport en les “segones oportunitast”, sobretot en aquest país, on el fracàs acostuma a tenir una connotació molt negativa que impedeix als emprenedors tornar a intentar-ho.

Amb aquesta incorporació a la Xarxa Catalunya Emprèn, AEBALL reforça l’assessorament i la formació com a pilars fonamentals amb tots aquests punts que ja es donaven i que ara s’intensificaran a la patronal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios