www.elllobregat.com
Dia reivindicatiu a l’Escola Ernest Lluch de L’Hospitalet amb classes a peu de carrer
Ampliar

Dia reivindicatiu a l’Escola Ernest Lluch de L’Hospitalet amb classes a peu de carrer

martes 22 de septiembre de 2015, 13:20h

L’AMPA del centre educatiu ha rebut el suport del govern municipal i de diferents grups polítics de la ciutat en la seva reivindicació: la construcció d’un edifici definitiu pel centre

Acaba de començar el curs escolar, però la reivindicació és ben antiga i va camí, de fet, de complir un lustre: la construcció d’un nou edifici definitiu. Amb aquest missatge, l’Escola Ernest Lluch de L’Hospitalet ha sortit avui al carrer per fer classe a l’espai que l’Ajuntament de la ciutat va oferir a la Generalitat amb aquesta finalitat. Encara no es coneix resposta per part del Govern català.

Així, doncs, l’actual pàrquing provisional del barri de Collblanc, al carrer Montseny amb el passatge Colom, s’ha omplert avui d’alumnes i de mestres que han sortit dels barracons on encara continuen des de 2011 per fer classes en una jornada festiva i reivindicativa on no han faltat ni pares ni mares.

Des de l’AMPA es denuncia el “greu” problema d’espai que pateix l’escola on ara hi ha 175 nens i nenes des de les línies de P3 fins a quart de primària. Un problema que en principi s’havia resolt després que el Parlament aprovés per unanimitat una resolució sobre la licitació del projecte de construcció de la nova escola a la Comissió d’Ensenyament i Universitats. En canvi, a dia d’avui, els pares i mares dels alumnes de l’Ernest Lluch encara no han rebut ni la confirmació conforme la Generalitat de Catalunya accepta l’espai cedit per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

En aquest sentit, l’AMPA ha rebut avui el suport del Govern municipal i d’altres grups locals del consistori (Ciutadans, ICV-EUiA-Pirates-E, PP i Guanyem L’H) que han demanat immediatament a la Generalitat que mogui fitxa, per acceptar l’espai i construir el nou edifici definitiu. D’aquesta manera, s’acabarà amb els quatre anys que porta l’escola funcionant a mòduls prefabricats, a l’igual que l’Escola Paco Candel, de Santa Eulàlia. En ambdós casos, no hi ha encara un projecte executiu redactat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios