www.elllobregat.com
La Cursa de Sant Miquel de Molins torna a córrer per la igualtat d’oportunitats dels més joves
Ampliar

La Cursa de Sant Miquel de Molins torna a córrer per la igualtat d’oportunitats dels més joves

martes 22 de septiembre de 2015, 17:49h

Més de 2.000 participants corren a les diferents curses organitzades per finançar la pràctica esportiva de nens i nenes de la ciutat

El gir solidari que va agafar l’any passat aquest esdeveniment esportiu ha tornat a funcionar enguany. La Cursa de Sant Miquel ha repetit l’èxit de participació amb més de 2.000 corredors inscrits a les diferents curses organitzades: de 10; 3,5 i 1,4 km. Tres distàncies que defensen la promoció de l’esport des de ben petit i per aquest motiu, novament, part del recapte de la cursa llarga permetrà finançar la pràctica esportiva a nens i nenes de la vila amb noves beques.

Tot i que es va reduir el nombre d’inscrits en quasi 300 persones, corredors i veïns que van baixar a peu de carrer per seguir l’esdeveniment, motivats a més per les bones condicions climatològiques, van convertir la cursa en una nova jornada festiva a Molins. Pel que fa la vessant esportiva, el guanyador de la cursa dels 10 km va ser Carles Montllor Vegas, del club Castillejo & Caceres, amb un temps de 33’42’’ a la categoria masculina; i Arantxa Suau, a la femenina, amb una marca de 41’27’’. A la cursa curta, trio de germans al podi amb Marc Pascual Roig com a vencedor (10’35’’), de l’Associació Esportiva Molins, seguit pels seus germans Oriol i Roger. Aduae Sondui va ser la guanyadora a la cursa femenina. A la cursa infantil, Iker Santamaria i Sara Lanzarote van ser els primers en creuar la línia d’arribada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios