www.elllobregat.com
La cita espanyola més important de cultura aeronàutica i simulació pren Castelldefels

La cita espanyola més important de cultura aeronàutica i simulació pren Castelldefels

jueves 01 de octubre de 2015, 09:38h

La ciutat baixllobregatina acull aquest cap de setmana la quarta edició del BCN AirSim Meeting

La cultura aeronàutica sempre ha tingut un pes important al territori, òbviament, per l’interès que suscita l’Aeroport de Barcelona – El Prat. Tant que, des de fa quatre anys, el major esdeveniment de cultura aeronàutica i simulació aèria d’Espanya es celebra a la ciutat de Castelldefels. El campus que la Universitat Politècnica de Catalunya té a la ciutat costanera del Baix acollirà aquest cap de setmana la quarta edició del BCN AirSim Meeting.

Organitzat per l’AEAC (Associació d’Estudiants Aeronàutics de Catalunya), Aerocultura i la divisió espanyola d’IVAO (Internacional Virtual Aviation Organization), l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels tornarà a rebre a milers de professionals del sector amb l’objectiu de superar els 2.500 visitants de l’any passat.

L’edició d’enguany s’inaugurarà el dissabte 3 a les 11 hores del matí a la Sala d’Actes de l’EETAC amb la presència dels organismes col·laboradors, però també amb representants de l’Ajuntament de Castelldefels i l’UPC, pel seu suport al certamen. A partir d’aquí, durant els dos dies de l’esdeveniment, es podran veure tot tipus de simuladors aeris, a més de fer tallers, participar a concursos o altres activitats relacionades amb l’aeronàutica. Entre la programació, destaca la conferència sobre les operacions de l’A380 a l’Himalaya, el projecte Orion de la Nasa i les tasques que es duen a terme en un departament d’operacions. Amb tot, no es pot oblidar el taller de radiofreqüència que impartirà David Garcia i, sobretot, el túnel de vent.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios