www.elllobregat.com
El Baix Llobregat, la segona comarca que més empreses aporta a la quarta edició del programa ‘Accelera el creixement’
Ampliar

El Baix Llobregat, la segona comarca que més empreses aporta a la quarta edició del programa ‘Accelera el creixement’

viernes 02 de octubre de 2015, 18:12h

El projecte organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona comptarà amb 50 empreses de tota la demarcació que rebran assessorament personalitzat durant nou mesos

La petita i mitjana empresa de la província de Barcelona torna a tenir una nova cita per donar un impuls al seu negoci. La patronal PIMEC i la Diputació de Barcelona ja compten amb les cinquanta empreses que participaran a la quarta edició del programa ‘Accelera el creixement’, de les quals el 16% són del Baix Llobregat, la segona comarca que més negocis aporta després del Vallès Occidental.

Acabada la primera fase del programa el mes de juliol passat, on es van presentar un centenar de candidatures, l’organització ha seleccionat a la meitat per assessorar-les de manera personalitzada durant nou mesos. Finançament, innovació, estratègia empresarial, internacionalització, estructura directiva i comercialització seran alguns dels temes cabdals que es tractaran per millorar la competitivitat empresarial tant a sessions col·lectives com a individuals, això sí, sempre liderada per especialistes i comitès d’experts.

Després d’aquesta segona fase, el programa continuarà amb la de suport a l’acció, amb un total de 44 hores en total (incloent màster classes, bones pràctiques i vint hores individuals reservades amb experts) que permetran concretar el pla de creixement i les seves estratègies de negoci. “Som un país de pimes, de les quals en depèn la nostra competitivitat; per aquest motiu treballar la internacionalització i la innovació són dos dels eixos principals sota els quals volem que les empreses participants al programa facin una accelerada en el seu creixement”, deia durant l’acte d’inauguració la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens.

De la seva banda, Antonio Cañete, secretari general de PIMEC, va animar les empreses participants a «aprofitar les sinergies ja que gràcies a aquest networking, en edicions passades han sorgit projectes i negocis interessants entre els participants». Al mateix temps, va celebrar que amb aquesta nova edició ja siguin «200 les empreses que tinguin la oportunitat d'accelerar el seu creixement».

Pel que fa l’estructura final de les empreses participants, el 66% són petites empreses, el 30% micro i el 4% mitjanes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios