www.elllobregat.com

La plantilla de Cargill, ubicada en Martorell, diu prou al degoteig d’acomiadaments

martes 06 de octubre de 2015, 10:57h

CCOO dóna suport a la manifestació i exigeix a la direcció de l’empresa recol·locar als treballadors

Nou conflicte laboral a la ciutat de Martorell, en aquest cas, amb l’empresa Cargill com a protagonista. La plantilla d’aquesta companyia especialitzada en nutrició animal, cereals i oleaginoses, olis refinats i embotellats, entre d’altres, ha convocat una vaca per demà dia 7 d’octubre a les 16:45 hores, a les portes de l’empresa al carrer Marie Curie, 6, de Martorell. Amb el lema ‘No als acomiadaments que fa Cargill’, els treballadors diuen prou al degoteig d’acomiadaments que des de març de 2014 s’han anat produint.

Així ho denuncia també el comitè d’empresa de Cargill, la qual anunciés en aquell moment la intenció de deslocalitzar, externalitzar i centralitzar diversos departaments (entre els quals, infraestructures tecnològiques, recursos humans, compres, comercial, cadena de subministraments i financer). Des d’aleshores s’han anat donant paulatinament diversos acomiadaments, segons el comitè, sense cap voluntat negociadora.

CCOO d’Indústria del Baix Llobregat ha donat, en aquest sentit, suport a la concentració i exigeix a l’empresa la recol·locació dels treballadors i treballadores afectats per aquesta nova política de l’empresa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios