www.elllobregat.com
Els Mossos d’Esquadra troben seixanta galls de baralles il·legals a una deixalleria abandonada de Gavà
Ampliar

Els Mossos d’Esquadra troben seixanta galls de baralles il·legals a una deixalleria abandonada de Gavà

martes 06 de octubre de 2015, 16:47h

La troballa es produeix en el marc d’una investigació que ha comportat també el desmantellament d’una plantació de marihuana i la detenció de dues persones

Dos homes, de nacionalitat espanyola i veïns de Gavà i L’Hospitalet, han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en concret, per tràfic de drogues. En el marc d’aquesta investigació, els Mossos d’Esquadra han desmantellat, d’una banda, una plantació de marihuana i, d’altra, han localitzat fins a seixanta galls per baralles il·legals. Per aquest motiu, els dos detinguts, de 41 i 50 anys, han estat denunciats, a més, per la Llei de Protecció dels Animals.

Les investigacions es van iniciar, a finals de setembre, arran de les informacions rebudes per la policia, de la presumpta existència d’una plantació de marihuana ubicada en una zona boscosa situada als afores del municipi de Gavà, direcció Begues. Una vegada comprovades aquestes informacions es va localitzar una finca d’una extensió més que considerable, unes dues hectàrees, a l’interior de la qual hi havia quatre espais dedicats al cultiu de marihuana, així com altres activitats indeterminades ubicades en tres barraques més existents a la finca. Aquesta finca era una antiga deixalleria però actualment estava en estat d’abandonament. Tot i així, els investigadors van comprovar que la finca estava vigilada constantment pels diferents membres d’una mateixa família, encarregats d’explotar el cultiu de la marihuana i responsables del tràfic de drogues.

Finalment, l’1 d’octubre, la Unitat d’investigació de Gavà, amb el preceptiu manament judicial, va realitzar l’entrada i escorcoll a les diferents edificacions existents a la finca, on van comissar un total de 257 plantes en estat avançat de creixement i que suposen un total aproximat de 72 quilos de marihuana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios