www.elllobregat.com
Festa d’Estels per la Pau a la platja de Castelldefels
Ampliar

Festa d’Estels per la Pau a la platja de Castelldefels

viernes 09 de octubre de 2015, 19:37h

Comparte.org, la ONG que participa a l’esdeveniment, estima que volaran més de 500 estels durant tota la jornada

Tot i que s’ha acabat l’estiu, l’activitat no abandona la platja de Castelldefels. La Fundació Comparte, en col•laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels, omplirà aquest diumente 11 d’octubre el litoral de la ciutat baixllobregatina a la segona edició del dia dels ‘Estels per la Pau’; una jornada de sensibilitzacvió lúdica, solidària i de participació ciutadana on la cultura, l’educació i l’entreteniment en seran protagonistes.

La iniciativa vol explicar a la ciutadania el significat i el valor de la cooperació al desenvolupament, així com divulgar la Pau i la solidaritat per a la convivència al món. En paraules de Claudio Lavanchy, director general de Comparte.org, la iniciativa té com a objectiu fer “que els participants gaudeixin durant la jornada amb els estels d’un espai de reflexió vers la solidaritat i la pau al món”. L’any passat es van enlairar més de 400 estels al llarg del dia, la majoria fets per nens en els tallers educatius que Comparte.org va realitzar. Cada nen va escriure el seu missatge de pau a l’estel i es van fer dues volades massives donant lloc a una imatge de gran plàstica: un “cel inundat de colors i missatges d’esperança”.

La trobada espera enguany aplegar a un públic molt divers. Més tenint en compte l’ampli ventall d’activitats programades com tallers d’estels, construcció d’un “jardí del vent” (fet amb estels estàtics a la sorra), vols acrobàtics d’estels gegants, taller de maquillatge, exhibició de ball polinesi, taller de zumba, cançons infantils i conta contes, entre altres. En l’edició d’aquest 2015 l’horari s’amplia a la nit amb la celebració de concerts solidaris a càrrec de grups musicals. L’acte se celebra al mateix temps a més de 100 ciutats d’arreu del món, essent Castelldefels l’única de Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios