www.elllobregat.com

Sant Boi oferirà serveis d’atenció social i psicosocial 24 hores al dia i tot l’any

miércoles 21 de octubre de 2015, 18:43h

Un conveni de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona permet estendre la cobertura a les nits, els festius i els caps de setmana

Casos d’abandonament o pèrdua sobtada d’autonomia, manca de recursos per a la cobertura immediata de les necessitats bàsiques i altres problemes ocasionats per emergències naturals i de climatologia adversa són alguns dels casos que s’atenen des d’aquest tipus de serveis. Ara, després d’un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Boi i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la ciutat baixllobregatina estarà disponible les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any.

Sant Boi s’ha adherit avui formalment aquest conveni que permet extendre els serveis d’atenció social i psicosocial de la ciutat a les nits, però també als dies festius i als caps de setmana. D’aquesta manera, segons fonts oficials, el Govern local “reforça la capacitat d’actuació davant situacions crítiques que exigeixen una intervenció ràpida per a la subsistència de persones i famílies”.

Gràcies a aquest nou conveni, el Centre d’Emergències i Urgències Socials de Barcelona (CUESB) es farà càrrec de les demandes que es donin a Sant Boi durant aquests períodes de temps. Així, aquest ens oferirà al municipi la seva cooperació, assistència tècnica i administrativa i un protocol d’actuació compartit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios