www.elllobregat.com
Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona durant la seva investidura | Arxiu
Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona durant la seva investidura | Arxiu

La Diputació de Barcelona signa un crèdit de més de 2,5 milions d’euros per dos ajuntaments del Baix

viernes 23 de octubre de 2015, 12:17h

Esplugues de Llobregat, amb 1,4 milions d’euros, i Olesa de Montserrat, amb més d’1,1 milions, es beneficiaran del nou paquet de crèdit de l’ens provincial

Servir de suport del món local i del municipalisme és, sens dubte, el pilar fonamental de la Diputació de Barcelona que, gràcies a la seva tasca, serveix de pulmó econòmic per molts ajuntaments, sobretot, pels més petits o mitjans. En aquets sentit, l’ens provincial ha aprovat, en el marc del Programa de Crèdit Local, impulsat per la corporació, un paquet de crèdits per valor total d’11.843.350,86 euros a distribuir a deu ajuntaments de la demarcació.

Entre aquests, dos d’ells són del Baix Llobregat. En concret, Esplugues i Olesa de Montserrat que rebran 1.400.000 i 1.108.068,36 euros, respectivament. Caldes de Montbui, Granollers, Lliça d’Amunt, Llinars del Vallès, Arenys de Munt, La Roca del Vallès i Vallromanes completen la llista dels ajuntaments que es beneficiaran d’aquesta línia d’ajuts. Una nova via de finançament que ha estat possible gràcies a l’acord amb Banc Sabadell.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios