www.elllobregat.com
I Congrès pels aturats majors de 45 anys celebrat a L'Hospitalet a finals de 2014
Ampliar
I Congrès pels aturats majors de 45 anys celebrat a L'Hospitalet a finals de 2014

Nova convocatòria laboral a L’Hospitalet per aturats majors de 45 anys

viernes 23 de octubre de 2015, 12:41h

L’Ajuntament ofereix 84 llocs de treball per especialistes en oficis de paleta, soldadura, pintura, fusteria, jardineria, civisme, ordenances i auxiliars administratiu

Del 27 d’octubre, a partir de les 9 hores, fins el 29 del mateix mes a les 12 h., l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet obrirà el període d’inscripcions de la convocatòria del Programa Treball i Formació que té com a objectiu oferir feina a persones aturades majors de 45 anys que ja no reben cap prestació ni subsidi per desocupació.

Considerat un dels col·lectius més afectats per la crisis, ara tenen una nova possibilitat a la segona ciutat més important de Catalunya que ofereix fins a 84 places a persones especialitzades en oficis de paleta, soldadura, pintura, fusteria, jardineria, civisme, ordenances i auxiliars administratiu.

Per poder accedir a les ofertes de treball, només cal complir els següents requisits: tenir 45 anys o més; estar a l’atur i inscrit a l’Oficina de Treball de L’Hospitalet, amb data anterior al 26 d’octubre de 2015 i no rebre cap prestació per desocupació i/o subsidi dels Plans Prepara, RAI o PAE. No podran aplicar, en aquest sentit, les persones que mai hagin rebut cap prestació per desocupació o subsidi.

Els contractes seran d’una durada de sis mesos i començaran a la segona quinzena de novembre. Abans, però, caldrà aplicar a través del web www.dinamitzaciolocallh.cat i, excepcionalment, el mateix dia 29, de manera presencial a la seu de Promoció Econòmica i Ocupació, a la carretera del Mig, 85-87, entre les 9 i les 11 hores del matí. El dia 30 d’octubre es publicarà una llista provisional dels escollits i el 2 de novembre, la definitiva.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios