www.elllobregat.com
Marxa en defensa dels llocs de treball a Inovyn-Solvay
Ampliar

Marxa en defensa dels llocs de treball a Inovyn-Solvay

miércoles 28 de octubre de 2015, 11:33h

El Comitè d’Empresa convoca el 3 de novembre una marxa a Martorell per exigir el manteniment de la planta i dels seus llocs de treball

A l’espera, encara, d’una solució per a la planta de la companyia química Inovyn-Solvay, fora de lloc després que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme la deixés fora de la subhasta elèctrica per aquest 2016, continua el calendari de mobilitzacions acordat que incorpora una nova data. El Comitè d’Empresa ha convocat pel dia 3 de novembre, a les 18 hores, a Martorell, una marxa en defensa dels treballadors.

L’objectiu és donar tot el recolzament a la plantilla de l’empresa, que continua enmig d’una incòmoda incertesa pel que fa el seu futur, i, sobretot, exigir a la direcció d’Inovyn-Solvay que posi tots els mitjans necessaris per resoldre la “delicada” situació, tal i com defineix el Comitè, en que es troben. D’altra banda, tot i que la marxa acabarà a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest, el focus de mira està a Madrid, a la seu del Ministeri d’Indústria i, en concret, al seu titular, el ministre José Manuel Soria. El Comitè d’Empresa demana que s’impliqui en la cerca d’una solució que garanteixi la viabilitat i l’ocupació de la planta, qüestió que ara penja d’un fil després de la decisió presa abans de l’estiu.

La marxa anirà des de les portes de la fàbrica, al carrer Marie Curie, 1, fins a la plaça de la Vila, en un acte que ja ha rebut el suport sindical.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios