www.elllobregat.com
Marcel Gorgori escull l’Auditori de Cornellà per oferir el segon concert de la gira de Simfonova
Ampliar

Marcel Gorgori escull l’Auditori de Cornellà per oferir el segon concert de la gira de Simfonova

martes 03 de noviembre de 2015, 12:25h

Sota el nom ‘Només per a uns quants?’, el concert presenta òpera i música simfònica d’alta qualitat integrant procediments comunicatius innovadors

Feta l’estrena a Barcelona el dia de Tots Sants, Marcel Gorgori passarà amb la seva gira de Simfonova per l’Auditori de Cornellà, aquest 8 de novembre, a les 19 hores, al que serà el seu segon concert d’aquest innovador projecte.

Simfonova és una iniciativa de recent creació que té per objectiu la creació d’espectacles d’òpera i de música simfònica de qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors i encara inèdits al nostre país. Concerts que mantenen atents als espectadors, per què la música que val la pena, no és només per a uns quants. D’aquesta forma, el mateix concert respon a la pregunta del seu propi títol. Per què l’òpera no és només per a uns quants privilegiats sinó que forma part indestriable de la vida quotidiana de tots i que, a més, agrada a tothom.

En aquest espectacle, creat i presentat per Marcel Gorgori, periodista i comunicador, intervé l’Orquestra de Simfonova, l’Orquestra Barcelona Filharmonia, dirigida pel mestre Daniel Antolí amb el Cor Camareta Impromptu i amb els cantants solistes Xavier Aguilar (baríton), Sara Blanch (soprano), Josep Fadó (tenor) i Maribel Ortega (tenor).

A més, els espectadors podran gaudir d’una copa de vi a l’acabar el concert, gentilesa del Catalunya Denominació d’Origen, una bona forma d’interactuar i canviar impressions amb la resta de públic.

Les entrades de l’espectacle ja estan a la venta a partir de 20 euros si són anticipades.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios