www.elllobregat.com
Els ciutadans d’Olesa de Montserrat podran accedir a l’agenda pública de la seva alcaldessa, Pilar Puimedon
Ampliar

Els ciutadans d’Olesa de Montserrat podran accedir a l’agenda pública de la seva alcaldessa, Pilar Puimedon

viernes 06 de noviembre de 2015, 11:08h

El web municipal compartirà l’agenda de l’alcaldessa (Bloc Olesà) per fer un pas més en defensa de la transparència institucional

És una demanda que s’escolta des de fa temps en defensa d’una major transparència institucional; en canvi, les administracions supramunicipals continuen mantenint cert recel a publicar les agendes públiques dels seus polítics. La nova Llei de Transparència obliga als ajuntaments a fer-ho abans d’acabar l’any. Novament, la proposta agafarà força, doncs, a partir dels ens locals. Olesa de Montserrat ha estat, en aquest cas, el consistori en obrir la llauna al territori: des d’aquest mes de novembre, el web municipal de la vila publica l’agenda pública de la seva alcaldessa, Pilar Puimedon, de Bloc Olesà, en aquest marc d’afavorir la transparència institucional.

Siguin reunions de treball, visites o trobades amb representants d’altres administracions, així com els actes protocol·laris als que assisteixi l’alcaldessa ja es poden trobar al web de la vila. I, efectivament, gràcies a aquesta mesura inèdita ja podem saber que Pilar Puimedon tindrà una reunió el dia 17 de novembre amb el Diputat de Turisme per parlar del projecte ‘Camí del Riu Llobregat’ i altres temes; una reunió amb la Fundació per la Integració Labroal (FIL), entre d’altres exemples.

Així, Olesa dóna un pas més en defensa de la transparència després de rebre novament el segell infoparticip@ del Laboratori de la Universitat Autònoma de Barcelona, que considera que el web municipal compta amb un 100% de nivell de transparència.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios