www.elllobregat.com
Esplugues canvia el tipus de sòl dels Tres Molins per ubicar un Lidl

Esplugues canvia el tipus de sòl dels Tres Molins per ubicar un Lidl

viernes 20 de noviembre de 2015, 17:58h

La zona verda passarà a estar a uns terrenys del Pla Parcial Gall mentre que adquirirà la nova categoria de volumetria específica

El canvi de tipus de sòl confirma la notícia. Un supermercat de la cadena Lidl s’ubicarà als terrenys on fins ara hi havia el famós restaurant Tres Molins, tancat des de fa temps. El Ple municipal de la ciutat ha aprovat la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit dels Tres Molins, just a tocar amb la Ronda de Dalt, després de la presentació del projecte de reordenació del grup alemany. Així, amb els vots favorables del PSC, CiU, PP, Ciutadans i la regidora no adscrita, Laura Benito, el tipus de sòl passarà a ser de zona verda a zona de volumetria específica, tipus que permet l’activitat econòmica.

En aquest sentit, la zona verda no es perd i passarà a estar ubicada a uns terrenys del Pla Parcial Gall, al carrer Josep Argemí, que tenen ara mateix una qualificació de sòl industrial. D’aquesta manera el barri del Gall podrà tenir també d’una zona verda a gaudir per la ciutadania. D’altra banda, el Ple s’ha compromès a mantenir al catàleg de patrimoni cultural d’interès local els tres molins que hi ha a la zona i, per tant, assegura el manteniment i conservació d’aquest símbol de la zona.

La mesura, aprovada per àmplia majoria, ha rebut l’abstenció d’ERC i CE i el vot contrari d’ICV i la CUP.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios