www.elllobregat.com

Els antics jutjats de L’Hospitalet acolliran un centre educatiu

martes 24 de noviembre de 2015, 09:48h

L’Ajuntament ha licitat l’atorgament de la llicència dels edificis, de propietat municipal, amb la intenció d’acollir una activitat educativa

Tancats des de l’any 2008, els antics Jutjats de L’Hospitalet inicien la seva reconversió. La Junta de Govern de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha obert la licitació, en règim de concurrència, de la concessió per 25 anys de l’edifici d’aquest equipament situat a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 171, i que és de propietat municipal.

Així ho ha aprovat la Junta de Govern de l’Ajuntament amb la intenció de recuperar l’edifici per tal d’acollir un nou centre educatiu, segons recullen les bases: “la finalitat de la concessió és desenvolupar una activitat de centre educatiu per al desenvolupament de diferents activitats formatives d’àmbit universitari, formació professional o continua i/o escola de negocis.

Amb la publicació al BOP, DOB i al web de l’ajuntament dels plecs de condicions econòmiques i administratives, es confirmarà l’inici d’aquest procés de manera oficial i que es preveu que finalitzi amb l’adjudicació a finals de febrer de 2016. Aleshores es sabrà definitivament el futur d’aquest espai de 10.800 metres quadrats i que estan tancats des que els Jutjats i el Registre Civil de L’Hospitalet fos traslladat a la Ciutat de la Justícia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios