www.elllobregat.com
El polígon ca n’Alemany de Viladecans acollirà la seu corporativa de Recambios Marinos
Ampliar

El polígon ca n’Alemany de Viladecans acollirà la seu corporativa de Recambios Marinos

miércoles 25 de noviembre de 2015, 09:46h

La seu empresarial serà de més de 4.200 metres quadrats després d’una inversió de 6 milions d’euros

L’aposta feta per Viladecans i per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per desenvolupar el nou sector econòmic de Ca n’Alemany comença a obtenir els seus rèdits. L’empresa de distribució de motors, embarcacions neumàtiques, recanvis i accessoris nàutics Recambios Marinos SL instal·larà la seva seu corporativa al nou espai econòmic de Viladecans. El conegut triangle de 55 hectàrees suma així un nou fitxatge aliè als grans projectes de la zona: el The Style Outlet i el centre logístic de Desigual.

La notícia ha quedat confirmada després de la signatura de l’escriptura de compravenda entre l’Incasòl i la companyia que obté una superfície de 6.750 metres quadrats de sòl i 7.425 m2 de sostre després d’una inversió de sis milions d’euros. En aquest espai, Recambios Marinos SL –que estava fincada a Gavà- ubicarà la seva nova seu corporativa que tindrà, finalment, una superfície de 4.201 metres quadrats i que permetrà unificar les seves diferents instal·lacions.

El nou fitxatge impulsa novament aquest nou sector econòmic com a atractiu per a les empreses, degut primordialment a la seva excel·lent connectivitat tant per carretera (està al costat de la C-32) com amb ferrocarril; a més d’estar a pocs quilòmetres de l’Aeroport de Barcelona-El Prat i el Port de la ciutat comtal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios