www.elllobregat.com
Cornellà ultima la seva festa grossa de Nadal: la Fira Infantil 2015
Ampliar

Cornellà ultima la seva festa grossa de Nadal: la Fira Infantil 2015

jueves 26 de noviembre de 2015, 12:19h

El saló lúdic i educatiu obre portes el 19 de desembre fins Cap d’Any (excepte dies 25 i 26). Els dies 18, 21 i 22 es reserva per a la visita de més de 4.000 escolars de primària

Fira de Cornellà està acabant de perfilar la 23a. edició de la Fira Infantil de Nadal, una de les fires nadalenques més veteranes amb més de 8.300 metres quadrats de superfície i alternant l’oferta lúdica amb la divulgació de valors culturals, solidaris i educatius. La fira obrirà les seves portes el cap de setmana del 19 i 20 de desembre i deixarà reservats per a la visita d’escoles els dies 18, 21 i 22. Passats aquests dies i ja amb els estudiants en plenes vacances, el recinte firal tornarà a obrir portes per a tots els públics del 23 al 31 de desembre, exceptuant el parèntesis del Dia de Nadal i de Sant Esteve que romandrà tancat. Entre les novetats d’enguany apareix la possibilitat de practicar mini hoquei i mini handbol entre d’altres disciplines esportives, gaudir dels nous castells inflables, participar en una gran gamma de tallers de manualitats i el reforç de l’activitat de maquillatge. Destaca també la promoció que fa l’Hotel Campanille de Cornellà que promou festes de pijama d’aniversari o la presentació del nou concepte Button Maker que fomenta el joc de taula en família. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies de 10h a 20h, excepte els dies 24 i 31 de desembre que es tancarà a les 18h.

La Fira Infantil de Cornellà és un dels esdeveniments més esperats per als nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. Un any més es facilita l’accés per a tota la família amb una política tarifaria on només pagant els menors d’aquesta franja d’edat amb entrada per unitat familiar. Així, una família amb un nen pagarà 7€ per dia, una família amb dos nens pagarà 12€ i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar un total de 15€.

Més de 3.500 metres quadrats dedicats als esports

Sens dubte, l'apartat dels esports és de les àrees més concorregudes edició rere edició. Al llarg d'aquests dies es poden practicar en el saló moltes disciplines en els més de 3.500 metres quadrats que s’han reservat i que funcionarà fent petits tornejos gràcies a la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i del grup de Voluntaris presents en al fira. Enguany es podran practicar disciplines com futbol sala, tennis taula, bàsquet, mini futbol, mini pàdel i, com a novetat, s’afegeix a l’oferta la pràctica del mini handbol i el mini hoquei.

Els tallers de manualitats i castells inflables, principal reclam

Segons la nostra experiència, la zona dedicada a tallers i manualitats també reben molt bona acollida en cada edició. Gràcies a l’ èxit d’altres edicions, tornen tallers com el Toc-toc, un joc que es practica amb l’ús de portes reciclades de forma original i que potencia l’habilitat dels participants, o els tallers de manualitats impulsats pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà com el de Medi Natural que fomenta el coneixement de la fauna o el taller “Fem la nostra flor”, “Fem el peix” o el de màscares de la fauna del Baix Llobregat. Enguany tornarà el taller de maquillatge, i el Chic 4u, un mini spa infantil amb zona de manicura, massatge i perruqueria.

La fira ofereix també espais per desenvolupar el joc simbòlic, el joc de taula en família, una àmplia zona de castells inflables i atraccions típiques de fira per als més petits.

La fira, un aparador en viu i en complet moviment

La fira compta amb el recolzament d’entitats i organismes vinculats a la ciutat que despleguen tota la seves activitats per donar-se a conèixer i amenitzar la cita. Un exemple és l’estand d’entitats on rotaran diferents associacions en funció del dia, passaran per aquí per exemple l’Esplai Vol i Vol, els Castellers de Cornellà o l’Esplai Fontsanta-Fatjó. El saló també compta amb el suport dels cossos de seguretat com la Guardia Urbana de Cornellà que estarà representada durant els tres dies dedicats a la visita d’escolars i faran xerrades i demostracions sobre educació viària. Els Mossos d’Esquadra també hi participen mostrant les seves patrulles i desvetllant els secrets de la seva professió als nostres menuts.

La fira amb el recolzament de més d’una trentena d’empreses

I un any més, una trentena d’empreses i entitats s’impliquen col·laborant amb l’Ajuntament de Cornellà i fent possible que el recinte firal es transformi durant uns dies en un gran saló de la infància. Repeteixen, any rere any, firmes com Base, McDonald’s, Aigües de Barcelona, Sunny Delight, FC Barcelona, o els hotels Ibis i Novotel, afegint-se en aquesta ocasió con a nou patrocinador l’Hotel Campanille.

Entitats i empreses vinculades a la ciutat també tornen a donar-nos el seu suport com per exemple Eroski, Llobregat Centre Comercial, Anbo, M30, Tecsalsa, Cornnatur, el Parc Esportiu Llobregat o Cinemes Full entre d’altres. Completen la llista la clínica dental Palacios&Escolano, El Periódico de Catalunya, Floristería René o Creu Roja, entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios