www.elllobregat.com
Caprabo se suma al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya
Ampliar

Caprabo se suma al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

jueves 26 de noviembre de 2015, 13:17h
Els clients podran donar en els supermercats Caprabo demà divendres i dissabte 28.
Caprabo participa en la setena edició del Gran Recapte 2015, impulsada pels Bancs dels Aliments de Catalunya, que tindrà lloc demà divendres, 27 i el dissabte, 28 de novembre. Caprabo col·labora en aquest projecte amb totes les seves botigues de Catalunya, un total de 290 supermercats, situats a diverses de les ciutats principals com Barcelona, Lleida, Tarragona o Girona. Com en ocasions anteriors, els voluntaris recolliran els aliments a l’entrada de cada establiment.

El Gran Recapte d’Aliments de Catalunya impulsa l’entrega d’aliments de primera necessitat, principalment oli, llet, llegums cuites i conserves de carn o peix als voluntaris que es troben als supermercats Caprabo per a la seva donació als Bancs dels Aliments. En aquesta ocasió, els Bancs dels Aliments preveu igualar o superar la xifra de la passada edició amb 4.686 tones recollides l’any passat gràcies a la col·laboració de 22.000 voluntaris.

Bancs dels Aliments
Els Bancs dels Aliments de Barcelona són entitats benèfiques, apolítiques, aconfessionals i sense ànim de lucre. El seu principal objectiu és recuperar els excedents
alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones més necessitades.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios