www.elllobregat.com

El 20D va de tot

jueves 10 de diciembre de 2015, 06:34h
Potser no son les últimes eleccinos d’aquest llarg cicle, però el dia 20 estem cridats a les urnes. Un cop més, hi trobarem partits estancats i coalicions ciutadanes que plantegen maneres de fer diferents.

En Comú Podem som les forces d’Iniciativa per Catalunya Verds, En Comú, Equo i Esquerra Unida i Alternativa. Som una candidatura catalana per a les eleccions estatals que neix de moviments socials i forces polítiques que creiem que és possible fer fora el PP i acabar amb un bipartidisme caduc, i no ens podíem permetre quedar-nos a casa de braços plegats.

La proposta d’En Comú Podem és més que un simple canvi de govern. Volem un canvi per superar el bipartidisme i un règim esgotat, antic i que no respon a les necessitats de la majoria de la gent. Per això tenim un programa per respondre el més urgent i canviar el més important. Algunes prioritats són:
- Rescatar les persones i revertir les desigualtats. Un pla que garanteixi l’accés als subministraments bàsics, una Renda Garantida de Ciutadania o un Fons Social d’habitatges públics.
- Celebrar un referèndum vinculant sobre el futur polític de Catalunya. Per decidir com ens volem relacionar amb la resta de pobles de l’Estat Aquesta és la proposta que permetria superar la situació de bloqueig en la que ens trobem.
- Una democràcia real, transparent, sense corrupció, on governi la gent.
- Una economia del bé comú, que garanteixi la justicia social, un creixement sostenible i la lluita contra el canvi climàtic. Perquè el benestar de les persones ha d’estar per sobre de l’austeritat imposada, dels mercats financers i dels rescats a la banca.
- Justícia de gènere, que garanteixi l’eliminació de les desigualtats entre homes i dones a l’àmbit familiar, laboral i comunitari.
El 20D és la oportunitat de la gent per fer el primer pas cap a un futur millor.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios