www.elllobregat.com
Detinguts dos propietaris d’una residència geriàtrica de Castelldefels per estafar més de 41.000 euros
Ampliar

Detinguts dos propietaris d’una residència geriàtrica de Castelldefels per estafar més de 41.000 euros

lunes 11 de enero de 2016, 10:32h

Segons la investigació de Mossos d’Esquadra, les dues persones haurien cobrat presumptament imports injustificats, sobretot, als residents sense família directa, però amb solvència econòmica

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà de Mossos d’Esquadra ha detingut a dos propietaris de la residència geriàtrica Bas de Castelldefels com a presumptes autors d’un delicte d’estafa. Estafa que, segons les primeres xifres, ascendeix a més de 41.000 euros, tot i que no es descarta augmenta aquesta xifra a mesura que avanci la investigació.

De moment, un home i una dona, de 44 i 48 anys i veïns de Begues i Gavà, respectivament, han estat els primers detinguts, segons fonts oficials, per fer càrrecs econòmics molt superiors a les quotes fixades a residents que no tenien familiars que se’n cuidessin directament, però que alhora tenien solvència econòmica.

La investigació, que va començar durant l’estiu de 2015, va seguir els moviments de la societat limitada gestora del geriàtric fins a constatar l’estafa que s’estava produint. Segons Mossos d’Esquadra, fins a set víctimes haurien pagat de més, tot i que tampoc es descarta nous pagaments injustificats, pagaments que en alguns casos eren de 15 vegades l’import real del servei.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios