www.elllobregat.com
El món del Pentathlon es cita a El Prat amb proves classificatòries pels JJ.OO de Rio de Janeiro
Ampliar

El món del Pentathlon es cita a El Prat amb proves classificatòries pels JJ.OO de Rio de Janeiro

viernes 05 de febrero de 2016, 18:52h

84 persones de 22 països diferents participaran a la prova programa al llarg del cap de setmana a diferents equipaments de la ciutat

Natació, esgrima, equitació, tir i atletisme. Aquestes són les cinc modalitat de l’Open Modern Pentathlon que aquest cap de setmana serà protagonista a El Prat de Llobregat amb el Campionat Internacional Open d’Espanya, prova puntuable pels Jocs Olímpics de Rio 2016.

La prova internacional, aplegarà així a un total de 48 homes i 36 dones de 22 països diferents, a més de dos centenars de persones implicades entre entrenadors, preparadors físics, delegats o àrbitres, per posar alguns exemples dels perfils més habituals.

L’esdeveniment es desenvoluparà íntegrament al terme municipal de El Prat, en concret, als equipaments del Complex Esportiu Municipal Sagnier, que acollirà les proves de natació, esgrima, cros i tir, i a l’Open Sports Club, on es donaran les proves d’equitació. D’altra banda, també es comptarà amb l’alberg del Centre Esplai, on s’allotjaran la gran majoria del personal relacionat i on estan programades reunions tècniques.

Competicions com aquesta proven la gran qualitat dels equipaments esportius de El Prat de Llobregat i, en general, del territori, que dóna un impuls més en l’estratègia de posicionar-se com a destinació de turisme esportiu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios