www.elllobregat.com
Manel Reyes: “Aquells que pensen que suprimir una diputació seria un gran estalvi estan totalment equivocats; els funcionaris anirien a parar a qualsevol altra administració”

Manel Reyes: “Aquells que pensen que suprimir una diputació seria un gran estalvi estan totalment equivocats; els funcionaris anirien a parar a qualsevol altra administració”

lunes 07 de marzo de 2016, 17:55h

El president del grup popular a la Diputació de Barcelona i líder del PP de Castelldefels, Manel Reyes, surt en defensa de l’ens provincial i defensa un gran pacte entre PP, PSOE i Ciutadans

Un dels debats més inesperats que ha suscitat el pacte de governabilitat -fracassat de moment- entre el PSOE i Ciutadans ha estat la proposta de supressió o remodelació de les actuals diputacions provincials. La proposta ha aixecat crítiques, fins i tot, dins de la mateixa bancada socialista, que no ho acaba de compartir.

Pel que fa el Partit Popular, el president del grup popular a la Diputació de Barcelona i líder del PP de Castelldefels, Manel Reyes, ha estat el protagonista del programa Converses de Cadena Cope Catalunya i Andorra, on ha sortit en defensa d’aquest ens provincial de llarga tradició: “Aquells que pensen que suprimir una diputació seria un gran estalvi estan totalment equivocats; els funcionaris anirien a parar a qualsevol altra administració”, ha dit Reyes, que qualificava de campanya de marxandatge la proposta: “Sobre la proposta de Rivera de canviar les Diputacions pels Consells d’Alcaldes, només es tractaria d’un canvi de nom i d’una cosa estètica. En el fons és un pla de màrqueting de cara a una eventual campanya electoral”.

D’altra banda, sobre el procés sobiranista, Reyes ha assegurat que “si se suprimeixen les diputacions a Catalunya, els independentistes tindran el camp obert per actuar”. En aquest sentit, ha assegurat que “la Diputació de Barcelona aporta bastants diners a l’AMI, més de 12.000 euros a l’any”, ha dit, “amb intencionalitat política”.

Per sortir del bloqueig que hi ha actualment per formar govern a Espanya, Reyes ha defensat un gran pacte a tres entre el Partit Popular, el Partit Socialista i Ciutadans, amb Rajoy com a president a qui ha definit “com un gran actiu pel PP i per Espanya en un moment en que tot sembla que sigui Barbie o Kent”.

En aquest sentit, Reyes exposat dures paraules en contra del partit socialista del municipi de Castelldefels, on va ser desbancat com alcalde després d’un pacte a quatre bandes: “El partit socialista no té problema en enarborar la bandera d’Espanya o l’estelada [...] i si han d’escollir entre Espanya o cobrar 3.000 euros al mes, han escollit els diners”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios