www.elllobregat.com
Cornellà enceta avui una nova edició d’Spannabis, la fira mundial més important del cànnabis
Ampliar

Cornellà enceta avui una nova edició d’Spannabis, la fira mundial més important del cànnabis

viernes 11 de marzo de 2016, 10:39h

El recinte de la Fira de Cornellà celebra aquest cap de setmana la 13a edició de la cita mundial amb 500 empreses del sector, 3.000 professionals acreditats i una superfície firal de 17.000 metres quadrats

Alemanya, Argentina, Bèlgica, Canadà, Xina, Xipre, Eslovènia, Estats Units, França, Hongria, Índia, Itàlia, Israel, Països Baixos, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Suïssa i, òbviament, Espanya. Tots aquests països estaran des d’avui i fins el diumenge representats a Cornellà a l’Spannabis, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives. És la gran cita mundial al voltant del cànnabis que per tretzena vegada convertirà a la ciutat baixllobregatina i a Barcelona en l’aparador mundial del sector del cànnabis.

Fins a 500 empreses participaran, amb 3.000 professionals acreditats, al llarg del cap de setmana amb més de 17.000 metres quadrats d’espai de la Fira de Cornellà en unes xifres que no paren de créixer i que busquen superar el nombre de visitants de l’any anterior, edició que va tancar amb 34.000 persones.

Per tercer any consecutiu, l’Spannabis apostarà pel World Cannabis Conferences, un espai de debat que, enguany, estarà dividit en tres grans blocs fonamentals com són l’àmbit medicinal, científic i internacional, i on es tractarà les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució.

Una evolució que, a nivell local, s’ha traduït en l’apertura de diferents associacions de consumidors, una qüestió que continua en una mena d’al·legalitat i que ha derivat en diferents respostes per part dels ajuntaments, des de la permissivitat a la prohibició de noves llicències.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios