www.elllobregat.com
De izq-dcha: Francesc Egea i Thomas Hagmaier (FINAT), Iban Cid (Gremi), Josep Perpinyà (alcalde Sant Just Desvern) i Artur Mas, expresident Generalitat | Credit: Monmar Comunicació.
Ampliar
De izq-dcha: Francesc Egea i Thomas Hagmaier (FINAT), Iban Cid (Gremi), Josep Perpinyà (alcalde Sant Just Desvern) i Artur Mas, expresident Generalitat | Credit: Monmar Comunicació.

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya inaugura a Sant Just Desvern el Barcelona Media College

viernes 18 de marzo de 2016, 18:12h

El nou centre formatiu té com a objectiu “dotar al sector dels nous professionals que demanda el mercat”

No és la primera vegada que Sant Just Desvern destaca per ser un atractiu d’empreses o d’institucions com, en aquest cas, la nova incorporació formativa que suma la ciutat. El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya ha inaugurat a la ciutat baixllobregatina l’anomenat ‘Barcelona Media College’, un nou centre formatiu que neix amb la voluntat “de dotar al sector dels nous perfils professionals que demanda el mercat”. Així ho ha dit durant l’acte de presentació el president del Gremi, Iban Cid, arropat de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas; el president de l’Associació Internacional de la Indústria del AutoAdhesiu (FINAT), Thomas Hagmaier, i de Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just i president del Consell Comarcal.

Ubicat a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, Cid l’ha vinculat amb la innovació i la formació en noves tecnologies i comunicació multimèdia, amb la clara missió, com dèiem, de “nodrir a les empreses del sector gràfic de professionals de primer nivell”. En aquest sentit, també ha defensat la formació dual com el camí a seguir ja que “encara estem lluny de països com Alemanya i Àustria”.

Per la seva part, Josep Perpinyà ha destacat “la capacitat d’adaptar-se a les necessitats de l’entorn de l’Escola Antoni Algueró”, la qual ha qualificat “d’orgull per Sant Just Desvern”.

El nou ‘Barcelona Media College’ ja ha encetat el seu primer curs amb una oferta inicial que inclou temes com la programació d’aplicacions, realitat augmentada o disseny estructural en ‘packaging’. L’oferta s’anirà, però, ampliant ja que el Gremi té previst invertir mig milió d’euros per posar en marxa el centre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios