www.elllobregat.com
El Saló Innova, la gran finestra europea del coneixement, aterra a L’Hospitalet el 12, 13 i 14 de maig
Ampliar

El Saló Innova, la gran finestra europea del coneixement, aterra a L’Hospitalet el 12, 13 i 14 de maig

miércoles 27 de abril de 2016, 09:29h

La Farga ha estat l’escenari escollit per celebrar aquest referent en innovació, investigació i noves tecnologies que ja porta 64 edicions a Brussel·les

El gran aparador europeu de joves inventors, emprenedors, empreses i institucions més actives en I+D dóna el salt a L’Hospitalet. Després de 64 edicions a Brussel·les, La Farga acollirà els dies 12, 13 i 14 de maig el Saló Innova, com dèiem, la fira internacional referent en innovació, investigació i noves tecnologies. En definitiva, L’Hospitalet serà la finestra del nou coneixement el que ha de servir d’impuls per a la resta de Catalunya. Així ho ha dit, durant la presentació de la fira, la directora del saló, Inés Moreno: “Aquest certamen ha d’ajudar a posicionar Catalunya en l’àmbit de la innovació”.

D’aquesta manera, La Farga suma un nou saló, a més, en un sector clau com aquest, qüestió que ha celebrat el segon tinent d’alcalde i president de l’equipament, José María Mompel: “Per a nosaltres és clau poder col·laborar en l’organització de fires i salons per, en aquest cas, sumar en el coneixement i innovació; per a La Farga és molt important seguir apostant pel creixement de noves fires”.

La Farga, doncs, acollirà durant tres dies a visitants de fins a una vintena de països en una cita considerada imprescindible per aquelles empreses vinculades a la innovació o a la recerca de talents; a més de tots aquells que es volen obrir un espai amb nous invents o nous prototips originals. En aquest sentit, la vicerectora de la Universitat Politècnica de Catalunya, Esther Real, considera que “el saló és clau per créixer en matèria d’innovació i tecnologia” i, de fet, l’ha definit com una “oportunitat de poder incorporar tecnologia punta en els processos productius de les empreses”.

Més enllà de la part d’exposició, la fira destaca per la presència d’experts que oferiran la seva experiència durant els tres dies de saló. Entre els ponents estaran, per exemple, el doctor en economia i professor José María Gay de Liébana o el consultor especialista en estratègia digital, Pedro Rojas.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios