www.elllobregat.com
Els comerciants de Gavà creen una targeta i una app per fidelitzar al client local
Ampliar

Els comerciants de Gavà creen una targeta i una app per fidelitzar al client local

martes 03 de mayo de 2016, 19:01h
L’Associació de l’Illa i la Unió de Botiguers del municipi ha ideat “A Gavà guanyes”, una eina amb la que volen evitar que a finals d’any l’outlet de Neinver de Viladecans s’emporti la seva clientela.

L’Associació de l’Illa de Gavà i la Unió de Botiguers del municipi han ideat una targeta de fidelització anomenada “A Gavà guanyes” que enllaça amb una aplicació plena de promocions que exposen els propis comerços de la ciutat. En Josep Parés, president de l’associació, ha puntualitzat que aquesta innovació “sorgeix per l’arribada de l’outlet de Neinver a Viladecans y per donar-li un valor al fet de ser associat”.

Més de 30 comerços de l’Illa Gavà i 20 establiments de la Unió de Botiguers ja disposen d’aquesta targeta que es va presentar a la Fira dels Espàrrecs del poble. Durant les jornades “unes 100 persones es van donar d’alta” per tal de rebre promocions i sumar punts que es poden canviar per diners en vendes o per obtenir descomptes en qualsevol compra.

Gratuïta i no caduca

La targeta de fidelització no caduca y es totalment gratuïta per comerciants i clients. Parés ha remarcat que el repte és dinamitzar aquest producte perquè “ens interessa que els nostres clients no marxin a comprar a l’outlet a finals d’any i es quedin a Gavà, ja què segons un estudi de la Generalitat les vendes al Baix Llobregat es ressentiran entre un 10% i un 12%”.

Aquesta eina ja està implantada a Vic i a Vilanova de la Geltrú on el comerç funciona molt bé. Josep ha explicat que la idea es que quan arribi un client a la botiga, que estigui donat d’alta i tingui la targeta, compri per acumular punts i així beneficiar-se dels descomptes que estan exposats a la web de la app http://www.agavaguanyes.com/ .“En un futur, ens agradaria que els Ajuntaments i les empreses regalessin als seus treballadors aquestes targetes en comptes de vals o cistelles” perquè hi ha promocions exclusives.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios