www.elllobregat.com
Damià Grima, a la taula de so de Ràdio Sant Boi
Damià Grima, a la taula de so de Ràdio Sant Boi (Foto: Tendido 5 - Ràdio Sant Boi)

Mor Damià Grima, tècnic de so de la Ràdio de Sant Boi des de 1986

miércoles 11 de mayo de 2016, 14:27h
Grima tenia 52 anys i ha estat vinculat a l'emissora local pràcticament des de la seva fundació

Ens acostumem a la veu dels locutors de ràdio o als presentadors dels programes televisius i ens oblidem, sovint, del que hi ha darrera de la taula de so o les càmeres. En canvi, cap producte audiovisual seria possible sense la figura professional dels tècnics de totes les especialitats. Tècnics com Damià Grima que, segons hem pogut saber avui, ha mort a Sant Boi de Llobregat de forma inesperada a l’edat de 52 anys.

Grima ha estat el tècnic de so del mitjà municipal des de 1986 i, per tant, des dels primers anys d’emissions a Sant Boi. “De su pericia depende que el espacio salga a las ondas en perfectas condiciones y sus conocimientos de informática permiten resolver no pocos problemas en el siempre complicado desarrollo de un programa de radio en directo”, recollien els seus companys de ‘Tendido 5’, un dels programes més antics de l’emissora, sobre la seva figura.

Des de El Llobregat, havent coincidit professionalment en diverses ocasions amb ell, volem traslladar el nostre condol a la seva família i amics, així com a tots els companys que conformen la Ràdio de Sant Boi, mitjà com nosaltres de proximitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (7)    No(0)

+
15 comentarios