www.elllobregat.com

Viladecans reorganitza el Govern municipal després de la dimissió de Guerrero

viernes 20 de mayo de 2016, 08:46h
Jordi Mazón és ja el nou tinent d'alcalde d'Espai Públic, mentre que Ricard Calle assumeix com a regidor el Districte III i Joventut
Coneguda la renúncia del primer tinent d'alcalde de Viladecans, Joaquim Guerrero, per la seva presumpta implicació al Cas Inipro, quedava saber com quedava el nou Govern municipal de la ciutat. L'alcalde, Carles Ruiz, ja ha modificat el conegut cartipàs on Jordi Mazón passarà a dirigir l'Àrea d'Espai Públic (dins de Serveis a la Ciutadania on ja portava mobilitat) en el que és el principal canvi del nou Govern. Mazón, doctor en física i màster en climatologia aplicada, ha estat designat com setè tinent d'alcalde, respectant, doncs, la prioritat de la resta de regidors en aquest sentit.

El cartipàs queda, en concret, així: 1a tinenta d'alcalde, Verónica Arasil; 2n tinent d'alcalde, José Luis Atienza; 3r tinent d'alcalde, Pere Gutiérrez; 4a tinenta d'alcalde, Elena Alarcón; 5a tinenta d'alcalde, Gisela Navarro; 6è tinent d'alcalde, Ricard Calle, i 7è tinent d'alcalde, Jordi Mazón.

Per la seva part, el regidor Ricard Calle ha assumit les competències de Joventut i del Districte III, àrees que suma a la d'Esport, que coneix molt bé donat la seva condició d'esportista d'elit: va ser campió d'Espanya de triatlon de llarga distància a l'any 2013. Actualment és professor de secundària pel Departament d'Ensenyament.

D'altra banda, Gisela Navarro, llicenciada en Belles Arts i especialitzada en direcció de postgraus i il·lustració creativa, passa a ser tinenta d'alcalde i assumeix les competències de Participació ciutadana, comunicació i transparència municipal.

Finalment, en ple municipal es donarà compte de la nova regidora amb la que el PSC estarà representat al consistori en sustitució de Guerrero: Gracia Sancho, que repetirà la representativitat que ja va tenir al mandat anterior.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios