www.elllobregat.com
La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca recupera la seva efervescència comercial
Ampliar

La Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca recupera la seva efervescència comercial

lunes 23 de mayo de 2016, 13:27h

Més de 200 expositors participaran aquest cap de setmana en una veritable mostra comercial i industrial de la ciutat baixllobregatina

Sant Andreu de la Barca viurà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Primavera, que esdevindrà una autèntica mostra comercial i industrial gràcies a la participació de més de 200 expositors de la ciutat. És una de les grans novetats de la renovada edició d’enguany que recupera l’efervescència d’anys enrere en el cor de l’Avinguda de la Constitució i que servirà de mirall de la riquesa comercial i industrial de la ciutat.

A més de les exposicions de productes i serveis dels establiments de la ciutat, les activitats i les propostes culturals amenitzaran tot el cap de setmana gràcies als dos escenaris col·locats ja a la plaça. D’altra banda, la festa comptarà amb un espai dedicat a la restauració. “La Fira de la Primavera fa aquest any un salt endavant i estrena un nou format que omplirà de vida el centre de la ciutat amb l’objectiu de mostrar l’àmplia oferta comercial, la riquesa de la seva indústria, les peculiaritats dels seus comerciants i la capacitat de les seves entitats”, ha dit l’alcalde de Sant Andreu, Enric Llorca.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, posava en valor l’objectiu d’incentivar el comerç local: “La Fira de la Primavera canvia de format, però manté el seu esperit de recordar a la ciutadania que a Sant Andreu poden trobar tot allò que necessiten. L’objectiu és promocionar l’economia local, mostrar l’oferta comercial de Sant Andreu i donar protagonisme a les empreses que hi ha al municipi”.

Durant la celebració de la Festa, l’Ajuntament comptarà també amb una carpa institucional on es podrà apropar la ciutadania per conèixer alguns dels nous projectes que el Govern local està desenvolupant: la reforma del barri de Can Prats, diverses millores a la zona de la Colònia, un nou skate parc, entre d’altres exemples.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios