www.elllobregat.com
La CX Cursa Delta Prat tanca la seva 17ª edició amb rècord d’atletes
Ampliar

La CX Cursa Delta Prat tanca la seva 17ª edició amb rècord d’atletes

lunes 30 de mayo de 2016, 17:04h

La viladecanenca Míriam Carbonell ha revalidat el títol a la categoria femenina amb un temps de 39:41 minuts; a la categoria masculina, Josep Arnal, ha estat el guanyador de la cursa

Tot i que cap dels vencedors de la cursa han estat de El Prat de Llobregat, la ciutat i els seus organitzadors –Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme del Prat de Llobregat- han tornat a repetir èxit a la 17a edició de la CX Cursa Delta Prat. És, sens dubte, una de les cites d’atletisme destacades de Catalunya i aquesta cap de setmana s’ha tornat a demostrar amb un nou rècord de participació: fins a 886 corredors han creuat la línia de meta després que unes 1.100 persones hagin pres la sortida.

En total, 10 quilòmetres que el corredor Josep Arnal, del Joves Atletes de Berga, s’ha endut amb un temps de 32:02 minuts; just per davant de Ricard Pastó (32:15) i Juan Manuel Álvarez (32:26). A la categoria femenina, la victòria ha estat novament per la viladecanenca Míriam Carbonell, que amb un crono de 39:41 revalida el títol aconseguit l’any passat a la ciutat baixllobregatina. Ni la calor ni el fort vent lateral han estat capaços d’evitar que Carbonell repetís com a campiona de la prova pratenca tot i “començar amb molts nervis, per la responsabilitat d’intentar tornar a guanyar”, ha reconegut la corredora de Viladecans. Laura Vilchez (40:24) i Jéssica Bonet (41:15) han completat el pòdium femení.

Per clubs, el guanyador ha estat el Pratenc Associació d’Atletisme, però com a organitzadors de la cursa han cedit el guardó al Castillego-Cáceres Running Club. D’altra banda, cal destacar la participació a la cursa del corredor olímpic Carles Castillejo, immers en la preparació dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro, on participarà a la prova de la marató.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios