www.elllobregat.com
Boneless Grills SL: cuinar a distància és possible

Boneless Grills SL: cuinar a distància és possible

martes 14 de junio de 2016, 04:32h
Cuina des del sofà de casa, mentre es fa el vermut a la terrassa, en definitiva, a distància, ara és possible gràcies a la proposta d’una del es ‘start-up’ de l’Acceleradora del Baix Llobregat. Es tracta de BoneLess Grills SL, la qual fabrica i distribueix barbacoes intel·ligents que es poden controlar mitjançant una aplicació mòbil.

“La nostra innovadora tecnologia ‘Smart Cooking System’ permet que les nostres barbacoes siguin capaces de cuinar qualsevol aliment de manera completament automàtica, simplement seleccionant la recepta desitjada des del mòbil”, explica Roger Guasch, un dels quatre socis fundadors de l’empresa.

La idea parteix després de passar un temps als Estats Units, on és habitual cuinar barbacoes amb coccions a baixa temperatura durant més temps. L’inconvenient: calia estar molta estona pendent. “Després d’analitzar el mercat, vam veure que en 60 anys no havia cap novetat al sector”.

I ells han estat la novetat. BoneLess Grills ven anualment uns 14 milions de barbacoes amb una facturació de 8.000 milions de dòlars, principalment, als Estats Units, però també a Canadà i al nord d’Europa. Són, doncs, un perfecte exemple d’èxit del talent del territori i, també, del programa ‘Start-Up Catalonia’: “És una iniciativa pública indispensable per una societat que vol apostar per l’emprenedoria i el coneixement. Ens ha ajudat a focalitzar energies i polir estratègies, a la vegada que ens ha obert portes d’oportunitat que abans no podíem accedir. Els professionals que hi participen demostren que la feina ben feta produeix els seus fruits. I, sincerament, estem sorpresos de l’interessant ecosistema d’start-ups que tant des de l’àmbit públic com privat s’està construint”.

BoneLess Grills SL fa només un any que estava, simplement, presentant el seu primer logotip als Estats Units, “on mai s’havia vist res semblant”, segons Guasch. Des de llavors, s’han implantat allà, s’han fet un nom en el sector, tenen tres models productius i ja han tancat acords de distribució amb quatre països. Ara esperen la consolidació del model de negoci. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios