www.elllobregat.com
e-Bike Rent: Catalunya a dues rodes

e-Bike Rent: Catalunya a dues rodes

martes 14 de junio de 2016, 04:33h
Del total d’empreses que participen a l’Acceleradora del Baix Llobregat, dues són convidades a partir d’un conveni de col·laboració amb el Departament de Turisme. E-Bike Rent és una d’elles.

El projecte neix amb la voluntat de desenvolupar rutes en bicicleta elèctrica amb sortida i arribada a Barcelona. Rutes que duren d’entre un i cinc dies i que permet, a més de sortir cada dia en bicicleta, oferir experiències típiques de Catalunya de manera que els participants viuen el territori d’una manera activa i no com a simple espectadors: “La idea parteix per part meva, que sóc també directora d’altra empresa que es dedica al lloguer y a les rutes guiades en bicicletes electròniques, amb un dels meus millors guies,Óscar, que coneix en profunditat el mercat turístic i el nostre territori”, explica Michela Morelli, fundadora de l’start-up.

Ara després d’un any de desenvolupament de la idea, la companyia ja té un mercat intern, de sortides per caps de setmana i vacances, i mercat europeu, principalment, on està més estès el cicloturisme: “La característica principal d’aquest mercat és que venen per estàncies superiors a tres dies i, per tant, vol sortir algun de la ciutat per fer excursions diferents”. Per impulsar, doncs, aquest projecte “el pla és fantàstic”, reconeix Morelli. “Tinc 37 anys i no tinc cap eina específica per muntar empreses. Però tinc idees i molta fam. Aquest pla m’està ajudant a enfocar-me i comprendre quins són els elements més o menys importants, les eines de venta i de valoració del mercat i d’un producte. Està molt ben contextualitzat”.

Un cop fet el Pla, Morelli preveu consolidar una estructura fixa com a empresa, amb un comercial, una persona al ‘booking’, dues guies fixes i una operativa. Una nova prova de la capacitat d’ocupació d’una ‘start-up’.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios