www.elllobregat.com
MartiDerm posa en marxa en Cervelló un pla de creixement per duplicar la facturació en 5 anys fins als 30 milions d’euros

MartiDerm posa en marxa en Cervelló un pla de creixement per duplicar la facturació en 5 anys fins als 30 milions d’euros

martes 14 de junio de 2016, 04:44h
La firma de dermocosmètica es trasllada a una nova nau a Cervelló que triplica la superfície de l’anterior i incorporarà 15 nous treballadors aquest any. El 48% de las personas que acuden no cuenta con ningún ingreso, mientras que un 60% vive, todo el núcleo familiar, con 500 euros al mes; la población nacional aumenta en un 66%.

La firma de dermocosmètica catalana MartiDerm ha posat en marxa un pla de creixement per duplicar la facturació en 5 anys i arribar als 30 milions d’euros l’any 2020.
L’empresa es traslladarà a una nova nau a Cervelló que triplica la superfície de l’anterior i que suposa un reforç de l’activitat en recerca i desenvolupament (R+D). Les noves instal·lacions de la firma, de 7.100 metres quadrats, estaran a ple rendiment a la tardor, i incorporaran 15 nous treballadors a la plantilla actual de 110 persones.

Montse Martí, directora de desenvolupament corporatiu de MartiDerm, explica que “l’objectiu a 2020 és tenir la marca instal·lada a nivell internacional, per això iniciem un pla d’internacionalització molt gran”. L’empresa exporta actualment el 8% i en 5 anys espera que sumi el 28% de la facturació. “Els mercats que hem obert més recentment són Colòmbia, Guatemala i República Dominicana, i al 2020 volem estar presents a un mínim de 40 països”, afegeix Martí.

Segons Montse Martí, MartiDerm ha experimentat una taxa de creixement anual compost (CAGR) del 27% en els últims 10 anys: “Durant els anys de crisi vam registrar augments del 25-35%. Som una empresa petita però valenta: la nostra aposta va ser invertir en innovar creant noves categories de producte, en mostra de producte i en formació en el canal farmàcia”.

Fundada el 1952 com a farmàcia enfocada en la formulació magistral de productes dermatològics, l’any 1997 la segona generació de la família va decidir llençar al mercat una línia de dermocosmètica amb la seva pròpia marca: MartiDerm La Fórmula. La marca compta amb 8 gammes de producte, com l’antiaging, l’acné o el despigmentant, i fabrica els productes a Catalunya.

MartiDerm és membre del Beauty Cluster Barcelona, una entitat que ha entrat a formar part del programa Catalonia Clusters d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, que promou l’agrupació d’empreses i entitats d’un mateix sector que comparteixen una plataforma per créixer, generar massa crítica, compartir reptes i projectar-se internacionalment. Martí afegeix que “estem absolutament alineats amb el pla de treball del clúster, que es basa en la innovació, la internacionalització i el networking, tres eixos que formen part de l’ADN de MartiDerm”.

“Tenir una organització com el clúster que treballa per als sectors de la bellesa i la salut i que signa acords internacionals ens ajuda molt al nostre creixement i, a més, ens dóna visibilitat”, afegeix. IlI

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios