www.elllobregat.com
El Comitè Olímpic Hongarès visita el Canal Olímpic

El Comitè Olímpic Hongarès visita el Canal Olímpic

martes 14 de junio de 2016, 05:46h
La visita es va realitzar a petició del cònsol general a Barcelona per saber com funciona una instal·lació olímpica

Una delegació del Consolat d’Hongria i diverses persones del Comitè Olímpic d’aquest país, que té en marxa una candidatura per acollir els Jocs Olímpics a Budapest el 2024, van visitar el Canal Olímpic de Catalunya per conèixer el funcionament i les instal·lacions d’un equipament que va ser seu dels Jocs de Barcelona del 1992.

El director del Canal Olímpic, Arseni da Palma, va ensenyar tots els espais del Canal, situat a Castelldefels, a un grup format per Éva Naszály, cònsul d’Assumptes Comercials i Econòmics d’Hongria; Sándor Finta, director d’Arquitectura i Planificació Urbana de la candidatura Budapest 2024, i Domonkos Schneller, cap de gabinet del Comissionat del Govern de Budapest i Director General d’Estratègia.

La visita es va realitzar a petició del cònsol general a Barcelona amb la voluntat de comprovar com funciona una instal•lació olímpica i quins usos té 24 anys després d’un esdeveniment d’aquesta magnitud. Per la delegació hongaresa, era molt interessant conèixer l’aprofitament que fa avui dia el Canal Olímpic de Catalunya de tots els serveis i espais esportius de què disposa, que no només es destinen a piragüisme –esport del qual va ser seu a Barcelona’92- sinó també a moltes altres activitats i disciplines esportives. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios