www.elllobregat.com
Els 22 casals d’estiu del Canal Olímpic de Catalunya esperen els teus fills
Ampliar

Els 22 casals d’estiu del Canal Olímpic de Catalunya esperen els teus fills

martes 14 de junio de 2016, 05:48h
Els casals ofereixen activitats extraordinàries que durant el curs no hi ha ocasió de realitzar. Les estades d’estiu del COC reforcen l’esperit comunitari, cultural i social dels joves que participen

Les vacances d’estiu són molt llargues i caloroses, per això els casals d’estiu són una manera de divertiment i lleure de petits -a partir dels 3 anys i adolescents fins els 16- que, enmig del tedi que comporta la sovint canícula insuportable dels mesos estivals, agrada els joves i alhora allibera els pares de la seva tutela durant un període d’aquest temps en què l’activitat laboral segueix al ritme de sempre.

Refrescar-se, doncs, i aprendre noves experiències i activitats esportives fent caiac, canoa, windsurf, wakeboard, pàdel, piscina participant en un dels casals temàtics que el Canal Olímpic de Catalunya (COC), instal·lació de la Secretaria General de l’Esport que depèn del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que posa a disposició del públic en general durant el període estiuen que va del 22 de juny al 9 de setembre i en el què es poden escollir diferents temàtiques com: multiesport, art, patinatge, esqui nàutic & wake, dansa, vela, pàdel, pitch & putt, triatló, cuina, màgia o circ, entre altres.

Enfortir la vida comunitària, cultural i social
Els casals ofereixen activitats extraordinàries que durant el curs no hi ha ocasió de realitzar, i ho fan a través d’activitats d’aprenentatge, de coneixement, culturals i d’altra mena. A més d’aquests objectius, les principals metes dels casals d’estiu del COC són aconseguir oferir un espai d’acollida de l’infant durant els mesos d’estiu, enfortint la compatibilitat de la vida familiar amb la dels infants i joves mentre es porten a terme conjuntament accions socioeducatives per la seva educació i formació integral en el seu temps lliure i fora dels horaris escolars que porten a terme durant tot el curs lectiu.

Aquestes estades d’estiu del COC també pretenen reforçar l’esperit dels més joves pel que fa a la seva inserció i participació de la convivència amb altres nens i adolescents i en la vida comunitària, cultural i social en el que és un servei que el Govern de Catalunya posa a la disposició dels ciutadans per tal que el desenvolupament comunitari en les dimensions social, humana, educativa i solidària de la població infantil i juvenil catalana sigui un fet continuat i tangible. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios