www.elllobregat.com
Un acord entre ProCornellà i MicroBank obriran una línia de crèdit d’un milió d’euros per emprenedors
Ampliar

Un acord entre ProCornellà i MicroBank obriran una línia de crèdit d’un milió d’euros per emprenedors

martes 21 de junio de 2016, 16:52h

MicroBank és l’única entitat a Espanya dedicada exclusivament al finançament de necessitats personals i de projectes empresarials a través de microcrèdits. El 2015, va concedir a Catalunya més de 6.800 préstecs destinats a emprenedors i microempreses per import de 68,2 milions d’euros

Un dels grans problemes que han d’afrontar els emprenedors per iniciar un negoci és l’accés el finançament. Per servir d’empenta en aquest tram inicial, l’empresa municipal Promoció Social, Urbana i Econòmica de Cornellà (ProCornellà) i MicroBank han subscrit un conveni de col·laboració que posarà a disposició dels emprenedors una línia de crèdit de fins a un milió d’euros que permetrà l’obertura de nous negocis i, així, la creació d’ocupació, a través de microcrèdits.

L’acord, signat per l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón; el conseller delegat de ProCornellà, Sergio Fernández; el director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau; i el president de MicroBank, Antoni Vila, estableix aportacions de crèdits de 25.000 euros com a màxim (amb un màxim del 95% de la inversió) per persones físiques i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior als dos milions d’euros.

En aquest sentit, caldrà aportar un pla d’empresa i un informe favorable de viabilitat elaborat amb l’orientació i l’assessorament dels tècnics del Centre d’Empreses de ProCornellà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios