www.elllobregat.com
Amazon obrirà el centre logístic de El Prat la tardor de 2017
Ampliar

Amazon obrirà el centre logístic de El Prat la tardor de 2017

martes 28 de junio de 2016, 12:05h

La construcció de la nova infraestructura logística generarà uns 1.500 llocs de treball en els pròxims tres anys

Confirmada fa mesos la notícia després de filtracions i rumors, ara és el moment de començar a concretar la nova obra d’Amazon que, avui, ha desvetllat noves dades. La multinacional tindrà enllestit el seu nou centre logístic de El Prat de Llobregat a la tardor de 2017, a partir de la qual el municipi baixllobregatí es convertirà en el seu nexe logístic de referència a la vessant mediterrània i al sud d’Europa.

D’aquesta manera, es preveu generar fins a 1.500 llocs de treball en els pròxims tres anys, de perfils molts diversos: des de directors d’operacions, enginyers, personal de recursos humans, informàtics fins a professionals que s’encarreguen de preparar comandes per als clients del centre logístic. “En els últims tres anys hem creat més de 500 llocs de treball indefinits al nostre centre logístic de Madrid i avui tenim el plaer d’anunciar que, en els propers anys, s’incorporaran al nostre fantàstic equip fins a 1.500 nous treballadors al nou centre logístic de Barcelona”, ha dit el director general d’Operacions d’Amazon, Fred Pattje, que valorava la predisposició de totes les autoritats implicades des de la Generalitat a l’Ajuntament de El Prat de Llobregat. “Estic convençut que aquesta inversió beneficiarà tant els nostre clients com l’economia local, ja que generarà nous llocs de feina i oferirà a les pimes i als petits comerços locals la possibilitat d’accedir fàcilment a milions de clients de tota Europa a través de les xarxes logístiques més modernes del món”.

Amb una superfície de 60.000 metres quadrats, el que vindria a ser uns vuit camps de futbol, el nou centre comptarà amb una ubicació envejable, a tocar de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, a la zona metropolitana de la ciutat comtal i molt a prop del Port de Barcelona.

A més, amb una parada de la nova línia de metro L9 que quedarà a tocar i, per tant, ofereix una excel·lent comunicació en transport públic. “La ubicació d’aquest centre logístic no és casual. Disposem d’uns actius territorials preparats: el Port de Barcelona, l’aeroport, els sectors d’activitat econòmica del Delta del Llobregat. La inversió enllaça amb el corredor mediterrani i reforça sectors econòmics estratègics com el de la logística, que avui dia tenen un alt valor afegit”, ha dit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. “També amb la voluntat d’impulsar i acollir noves formes de comerç, modernes i innovadores, que al seu torn encaixin amb les nostres pimes i comerços tradicionals. Aquesta inversió ha de ser un win-win per a Amazon i per a Catalunya. És una oportunitat per reforçar l’economia i generar ocupació de qualitat”.

En aquest sentit es manifestava l’alcalde de El Prat, Lluís Tejedor: “Per a l’Ajuntament de El Prat, un municipi emblemàtic per la seva qualitat i intensitat en el sector de la logística, el més important és la creació de llocs de treball de qualitat que significa aquesta inversió”.

La nova infraestructura formarà part de la xarxa logística europea d’Amazon que està integrada per 29 centres de set països diferents.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios