www.elllobregat.com
Obre al trànsit el pont sobre la carretera de la Vila al sector de Ca n'Alemany, que millorarà l'accés de la ciutat al seu litoral
Ampliar

Obre al trànsit el pont sobre la carretera de la Vila al sector de Ca n'Alemany, que millorarà l'accés de la ciutat al seu litoral

viernes 01 de julio de 2016, 16:43h
Les obres, realitzades pel consorci Delta BCN, han complert els terminis previstos
El nou tram de la carretera de la Vila que connecta la ciutat de Viladecans amb el pont sobre la C-32 ha estat remodelat íntegrament, amb l'execució d'un nou pont sobre les vies del ferrocarril i la riera. El nou viaducte triplica a l'anterior en amplada, per millorar una de les principals entrades de la ciutat: la carretera que la uneix amb la seva zona litoral -amb el Parc Agrari, l'autovia C-31, els espais naturals del Delta o la platja-. Arribat el dia 1 de juliol, complint la previsió d'obres planificada, la carretera s'obre al trànsit rodat, permetent la circulació dels vehicles privats i l'autobús que connecta la ciutat amb la platja els mesos d'estiu.

La remodelació de la nova carretera de la Vila s'ha executat dins les obres d'urbanització del nou sector d'activitat econòmica de Can Alemany, promogudes pel consorci públic DeltaBCN, conformat per l'Institut Català del Sòl de la Generalitat i l'Ajuntament de Viladecans. Les tasques d'urbanització continuen a la resta del sector, però l'activitat econòmica ja ha començat, amb l'empresa Desigual ja en funcionament, i d'altres que estan en fase d'edificació, com Viladecans The Style Outlets i Recambios Marinos.

El pressupost ha estat de 3,4 milions d'euros més IVA. L'empresa adjudicatària ha estat la UTE Urbanització Sector Ca n'Alemany, formada per Sorigué, Rubau i Aquambiente, i la direcció d'obres ha anat a càrrec de SBS enginyers. Dues empreses de Viladecans han treballat també a l'obra: Grúas Lindavista i Hormigones Betón.

Les obres de les voreres, el carril bici i millora general de l'entorn encara continuaran durant l'estiu, quedant restringit per raons de seguretat l'accés de vianants i ciclistes. Es preveu la finalització integral de la nova vialitat per la segona quinzena del mes de setembre. La Generalitat actualitzarà el tram d'uns 900 metros de la via (C-204) que connecta la carretera de la Vila amb el camí del Mar, segons ha informat el departament de Territori i Sostenibilitat. Les obres s'iniciaran durant els mesos d'octubre o novembre del 2016.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios